A Csak egy pillanat című új dal és klip a természetfotósok ezreit megmozgató Varázslatos Magyarország 10. évfordulójára készült. A klipet még a karantén előtt, márciusban forgatták a Kisoroszi Szigetcsúcson, ahol a négy közismert előadóművész nagyon jól érezte magát, ez a projekt csak közelebb hozta őket egymáshoz. Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője, Trokán Nóra, színésznő, Puskás Peti, a The Biebers frontembere, és Buzás Bence, a Stolen Beat frontembere által készített videó a magyarországi nemzeti parkok fontosságára és védelmére hívja fel a figyelmet.

Puskás Peti, The Biebers.
„Csodálatos kezdeményezésnek tartom a VM-et. Nemzeti parkjainkat védeni kell, felelősek vagyunk környezeti értékeinkért. Őrizzük meg országunk természeti kincseit! Szükségszerű pillanatokat élünk, meg kell változtatnunk az életformánkat. Az utolsó percekben vagyunk, amikor még dönthetünk arról, hogy milyen jövőt képzelünk el magunknak és a gyerekeinknek: egy egészséges, fenntartható világot, gazdag állat- és növényvilággal, vagy elpusztítjuk azt, ami millió évbe került az evolúciónak”

Lábas Viki, Margaret Island.
„Szeretem olyan projektekhez adni a nevem, amelyek felhívják a figyelmet az odafigyelésre és a tudatosságra. Ha tehetjük, szabaduljunk meg kicsit a technikai eszközeinktől, lépjünk ki a minket körülvevő elektroszmogból, és mozduljunk ki a természetbe! Próbáljuk meg meglátni a minket körülvevő apróságokban a szépet, és azt, hogy mekkora kincs is, hogy ezen a bolygón élhetünk”

Trokán Nóra, színésznő.
„A természet gyerekkorom óra része a mindennapjaimnak. Minden olyan projekt, ami a természet szeretetéért, védelméért jön létre, kedves nekem. A dal nekem azt a kikapcsolódást jelenti, amit csak a természetben kaphat az ember. A csendet, a friss levegőt, a napot semmi más nem pótolhatja”

Buzás Bence, Stolen Beat.
„Számomra a természet a teljes függetlenséget és kikapcsolódást jelenti. Ez a dal szerintem tökéletesen leírja az érzéseket, amik kavarognak az emberben miközben elszakad a külvilágtól és csak bóklászik a természetben”.

Forrás: zeneszmagazin.hu