Mert vége a nyárnak és már nincs 30 fok, azért nem érdemes otthon maradni. Kerekedjetek fel, kiránduljatok a Dunakanyarba, látogassatok el Kisorosziba.

Az ősz beköszöntével a Duna-part elcsendesedik. A Szigetcsúcs kiürül, a nyári hangulat átadja helyét a sárguló falevelektől színes világnak. Ha nem láttad még ilyenkor Kisoroszit, akkor mindenképpen érdemes ellátogatnod hozzánk.

A Szentendrei-sziget északi végén fekvő Kisoroszit két oldalról a Duna fogja közre, a kristálytiszta víz és a gyönyörű vízpart, kiválóan alkalmas a nyugodt pihenésre és az aktív kikapcsolódásra. A környék a Duna-Ipoly Nemzeti Park területe, védett állat- és növényvilággal.

Elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy Kisoroszi és a Szigetcsúcs minden évszakban gyönyörű. Ha már láttad Kisoroszi őszi arcát, akkor most azért érdemes visszatérni, mert a Rácz Fogadó „MAGYARORSZÁG ősszel is vár” kampánya kiváló lehetőség arra, hogy öt napot kedvezményes áron (50 000 Ft / fő/ (5 éjszaka, félpanzióval) pihenjél a háromcsillagos Rácz Fogadóban.

Információ: info@raczfogado.hu +36 30 444 7103