A Szentendrei-szigeten mindenki epertermeléssel foglalkozik. Vagyis majdnem mindenki, mert Csörgő István például az eperpalántákat egy évtizeddel ezelőtt szivárványospisztráng-ivadékokra cserélte fel. Évente öt tonna pisztráng nevelkedik a télen-nyáron 12-13 °C-os vizében. A séfek – Rácz Fogadó kivételével – többsége legtöbbször mégis az olcsóbb külföldi halat választják, írja a Magyar Konyha online kiadása, a teljes cikk itt olvasható.
Kapcsolódó bejegyzések
Következő programok
Nincs ilyen esemény!
Legutóbbi videók
- NYARALJ ITTHON! – KISOROSZI
- Puskás Peti, Lábas Viki, Trokán Nóra, Buzás Bence, a Szigetcsúcson
- Varázslatos Magyarország fotópályázat legsikeresebb fotósai
- Vigyázzunk egymásra, és sikerülni fog
- Magyar Családi Gazdaság Tahitótfalu
- Drón videó a Dunakanyarról
- Kisoroszi, HÍD nélkül
- Kisoroszi madártávlatból, HÍD nélkül
- Trokán Nóra: Személyes üzenet
- Reviczky Gábor: Személyes üzenet