Mészáros Ádám és Csillik Gábor a Rácz Fogadó konyhájában. Kisoroszi 2022.10.15.

A Rácz Fogadóban minden évben kétszer étlapot váltanak, mert a természet ezt diktálja. Most, hogy itt az ősz megújították kínálatunkat. Csillik Gábor a Rácz Fogadó séfje, Mészáros Ádám két Michelin csillagos séf tanácsait is figyelembe véve állította össze a 2022-2023 évi téli étlapot.

Mészáros Ádám séf az Onyx étterem konyháját vezette, amikor az Onyx étterem 2018-ban – Közép-Kelet- Európában egyedüliként – két Michelin csillagos minősítést kapott.

A Michelin Guide egy nevezetes francia étteremkalauz. A Michelin-csillagnak nevezett elismerés a tökéletesség nemzetközi szimbólumává vált a szakácsművészet területén. A névtelen kritikusok véleményezése alapján kap az étterem egy vagy több csillagot. A vizsgálat során csupán az ételeket minősítik, a felszolgálást, a teríték minőségét, a dekorációkat nem veszik figyelembe. Szakértői vélemények szerint a Michelin az újító szakácsokat részesíti előnyben.

Mert vége a nyárnak és már nincs olyan nagy meleg, azért nem érdemes otthon maradni, kerekedjetek fel, látogassatok el Kisorosziba és kóstoljátok meg a Rácz Fogadó téli étlapján szereplő ételeket.