A hétfogásos borvacsorán – a kiváló ételek mellet – olyan Kárpát-medencei magyar borászok tételeivel várják Önöket, akik a szőlőművelés során a természetességre törekszenek és a borkészítésnél a hagyományt és a megújulást egyaránt szem előtt tartják.
A borokat bemutatja Tóth Tamás sommelier, az ételeket Csillik Gábor séf készíti, a zenét Orosz Attila szolgáltatja.
Rácz Fogadó, 2022. március 26. 18:00 – 21:00
A borvacsora bor és étel kínálata:
Orsolyák Heaven’s Door Gyöngyözőbor 2018
Amuse: grillezett velőscsont, házi kenyér, fokhagymás-petrezselymes vaj
Kősziklás Királyleányka 2021
Posírozott fogasfilé, édeskömény veluté, vizitorma
Szent Donát Olaszrizling 2020
Grillezett tokhal, beluga lencse, mentás zöldborsó püré
Orsolya Egri Kékfrankos Rozé 2019
Érlelt Angus carpaccio, balzsamecet eszencia, rukkola, sajt
Olivér Borműhely Pino Grigio „Narancsbor” 2018
Sous Vide Kurca-parti kendermagos csirkemell supreme, karottakrém, vajban párolt okra
Tüske Szekszárdi Kadarka 2020
Rántott véreshurka, zellerpüré, savanyított gyöngyhagyma
Balla Kolna Feketeleányka Selection 2019
„Burgundi” marhanyak, kakukkfüves polentakrém, paszternák chips
Csernyik Pince Bérc 2017
Zabaglione, csörögefánk, pisztácia
Szigetmonostori sajtválogatás
A borvacsora ára: 14 990 Ft/fő
A borvacsorán résztvevő vendégek részére, igény esetén 50% -os kedvezményes szállást biztosítunk.
Asztal és szállásfoglalás: Greff Dalma üzletvezető +36 26 365 638, +36 20 383 4033 etterem@raczfogado.hu